Som el que mengem, també els nostres gossos i gats!

Odoo CMS - a big picture

En Gos del Pirineu t'oferim la millor alimentació per al teu gos o gat. Només tenim alimentació premium o super-premium en formats humit, semi-humit i sec. També tenim alimentació d'origen 100% natural.

Si tens qualsevol consulta o vols saber la composició exacta dels aliments no dubtis a comentar-ho. També pots consultar els preus a la botiga online fent click en els enllaços.

Tenim a la teva disposició les següents marques:

Odoo image and text block

Select

Picart Select és un pinso superpremium per a gossos i gats formulat seguint la dieta mediterrània. 

Ofereix una alimentació sana, totalment natural, elaborada amb ingredients acuradament seleccionats que no porten colorants. 

A més, els seus conservants són 100% naturals, amb una barreja de vitamines antioxidants (extracte de romaní, vitamines cítriques amb Certificat Origen Orgànic i vitamina E).


Odoo image and text block

Naturea

Naturea és un pinso sec 100% natural que no conté cap tipus de cereal.

Ofereix aliments de qualitat gràcies al seu elevat valor nutricional, baix en carbohidrats, amb un gran sabor, consistència i seguretat en totes les dietes.

Amb una mitjana d'un 60% de carn o peix, Naturea promou el concepte de dieta natural, sense conservants ni aromes artificials.

Naturea s'ha formulat a Portugal i produït al Regne Unit d'acord amb el concepte "biològicament apropiat".


Odoo image and text block

Alpha Spirit

Alpha Spirit és un aliment sense cereals i sense farines càrnies, compost de 85% carn i peix fresc i 15% brots de llegums.

Hi ha dues opcions:

Multiprotein: conté múltiples perfils d'aminoàcids optimitzen moltes de les funcions essencials de l'organisme del gos.

ONLY FISH conté un balanç nutricional ric en àcids grassos naturals procedents de peix fresc. La proteïna de peix fresc és de fàcil digestió i assimilació, fent-la ideal i adequada per a tot tipus de gossos especialment si el seu gos pateix de problemes al·lèrgics. Aquesta carn de peix conté menys quantitat de greixos i són més sanes per a la seva mascota.

També disposem de premis en barretes tant per a gossos com per a gats amb la mateixa composició.


Odoo image and text block

Royal Canin

Royal Canin elabora aliment premium tant sec com humit per a gossos i gats de totes les races, edats i mides. Podent escollir en un aliment específic per a una raça (per exemple per Schnaucer o Yorkshire), o un de genèric com ara "Adult".

També per a gats hi ha específics com el "Hairball" per controlar la formació de boles de pèl o el "Sterilized" per evitar el sobrepès.
Els sacs els tenim de diferents mides en funció de cada necessitat.


Odoo image and text block


Altres marques

En Gos del Pirineu treballem també amb altres marques per encàrrec. 

Actualment tenim Hill 's, Taste of the Wild i Pro-Plan ja que hi ha clients que així ens ho demanen.

Si necessites alguna marca o aliment específic t'ho tindrem puntualment preparat.