Auto-rentat

Renta'l tu mateix!!

En Gos del Pirineu t'oferim la possibilitat de venir a la perruqueria i usar les instal·lacions per rentar tu mateix al teu gos, podràs fer servir la banyera que necessitis (la de gossos petits o gossos grans) i et donarem el xampú que més s'adapti a seva necessitat. Tota la cosmètica a la teva disposició és la mateixa que utilitzem a la perruqueria, és 100% natural i hipoalegénico. Per descomptat també tindràs tovalloles i l'assecador o expulsor.

Odoo image and text block

Per què autorentat?

Rentar un gos no és una tasca tan senzilla ni ràpida com pugui semblar, cal tenir molta cura de no introduir aigua a les orelles, que no quedin restes de sabó, molts gossos es posen a jugar o estan nerviosos mentre intentes banyar-los, cal assecar-los completament ... etc, per això sempre la recomanació és que ho deixis en les nostres mans. Però hi ha casos en què els gossos només volen tracte amb el seu amo, o es busca una opció més econòmica, o simplement és que és un moment genial compartir cada moment del teu gos.

I com es fa?

El primer és pujar al gos a la banyera i assegurar-li amb un collaret adequat. 

A punt? Es busca la temperatura adequada que ha de ser temperada, ia poc a poc se li va mullant tenint especial cura en les seves orelles, morro ... Arriba el moment de l'ensabonat, se li aplica la dosi adequada que proporcionarem i se li va fent massatges per tot el cos. Després li aclarim el temps necessari fins que no quedi ni rastre de sabó. Ara, en la taula de la perruqueria, assequem amb l'expulsor fins que quedi completament sec. I ja el tenim!

Important: Per seguretat del gos, no es podrà fer ús de tisores ni de cap eina per tallar.